fullsizeoutput_179_edited_edited.jpg
 

Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit één van de mooiste momenten uit jullie leven is, vinden we het belangrijk dat jullie hier goed op voorbereid worden en ook na de bevalling een goede begeleiding krijgen.

Wij kennen elkaar ondertussen 3 jaar.  En omdat we steeds aangenaam kunnen samen werken en het ook buiten het werk heel goed klikt, dachten we "waarom niet samen in een praktijk stappen?". 

Samen willen we jullie verder begeleiden en bijstaan tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie kindje!

Hopelijk tot binnenkort!

Wij kijken er alvast naar uit!

 
 
fullsizeoutput_173.jpeg

Deborah Emmerechts

Ik ben Deborah en ben in juli 2011 afgestudeerd als vroedvrouw aan de hogeschool in Leuven. Ik ben dan onmiddellijk beginnen werken in het AZ Diest, waar ik tot op heden nog steeds actief ben. Ik werk zowel op de dienst materniteit als verloskwartier. Ik ben in het verleden ook nog actief geweest op de dienst neonatologie.


Ik ben al sinds mijn studies gepassioneerd door nieuw leven en het blijft steeds heel magisch om dit mooie moment mee te mogen beleven met de koppels. Het klinkt cliché, maar het blijft toch een groot wonder van de natuur!

In maart 2019 besloot ik daarom ook om als zelfstandige vroedvrouw te starten. Dit was een grote sprong, waarvan ik tot op heden nog steeds geen spijt van heb en er elke dag nog van geniet met volle teugen! Door het toenemende succes en de vele patiënten was een praktijk starten dan ook de volgende logische stap! Ik ben dan ook heel trots om jullie te mogen verwelkomen bij onze "vroedvrouwenpraktijk Novita"!